Opret bruger

Husk at du som bruger kun har adgang til at købe og byde på varerne. Off-sale.com er primært for virksomheder der kan sælge.
Vigtigt at du skriver dine reele informationer, ellers kan der eks. ske at varerne ikke bliver sendt korrekt eller du ikke kan kontaktes.

Login
Brugernavn: 
Adgangskode:
Gentag adgangskode:
Email:
 
Personlige oplysninger
Fornavn:
Efternavn:
Postnummer:
Adresse:
Køn: Mand Kvinde
Fødselsdato: Vælg fødselsdato
Telefon:
Sikkerhedskode:
Du accepterer herved betingelserne
 
 Opret

Varekategorier

Nyheder

Billede for Tilmeld din virksomhed GRATIS

Tilmeld din virksomhed GRATIS

Vi kører iøjebilkket en kampagne for virksomheder med GRATIS oprettelse af Bronze abonnement. Det eneste du skal gøre er at kontatke os på mail eller telefon...
 
 

Køb lagervarer og restpartier online

Off-sale.com sælger primært restpartier og lagervarer for virksomheder indenfor mange forskellige kategorier. Vi sætter pris på luksus varer og kvalitetsprodukter, hvor vores virksomhedskunder bliver nøje udvalgt. Her kan du som forbruger gøre et kup på de fleste mærkevarer.
Det er helt gratis at oprette en bruger på Off-sale.com, uden nogen form for skjulte gebyrer og transaktioner, du betaler kun for de varer du køber og har vundet på auktioner. Du kan som virksomhed oprette et medlemskab abonnement efter den abonnementstype (Bronze, Sølv, Guld) der tilegner sig din virksomhed bedst efter et månedligt abonnement og salgsloft.
Offsale | Teglgårdsvej 1 | 6000 Kolding | Copyright © Offsale 2024

Log in